Menu

Tentfeest Drive in show!

 

PT Showservice levert het complete pakket voor een geslaagd evenement. Door ons grote arsenaal aan eigen apparatuur zijn wij zeer flexibel in de opstelling. Intelligent licht, LED Par 64 spots, LED lichteffecten, stroboscopen, lasers, special FX (alleen op aanvraag) en natuurlijk niet te vergeten onze grandioze geluidsset geschikt tot 2000 personen. Alles wordt uit de kast gehaald om uw publiek een spetterende avond te bezorgen (Tentfeesten worden verzorgd door de MAGIC SOUND Drive in show*)! Wij verzorgen ook het geluid en licht voor artiesten tijdens een tentfeest.

 

*De DJ’s van MAGIC SOUND Drive in show staan met veel plezier op het podium om het aanwezige publiek te vermaken met de muziek die ZIJ willen horen!

De MAGIC SOUND Drive in show wordt vaak geboekt voor tentfeesten, de veelzijdigheid en de ervaring met talloze tentfeesten helpt ons dan ook om bij toekomstige tentfeesten een passend advies te geven.
Het programma van de avond is geheel naar uw wensen in te vullen. U kunt beginnen met bijvoorbeeld een (kinder)playback show en daarna een drive in show met DJ en een zanger(es). Maar ook een Hollandse avond met artiesten, Foute show, Beachparty, Apres ski party en andere invullingen zijn populair, of wilt u een avond alleen voor de “Jeugd” dan raden wij U aan om de Dance X–perience Beats party te boeken.

Tentfeesten tot 2000 personen, de Dj’s en crew van PT Showservice zijn er klaar voor, niets is hun te gek.

 

Tentfeest uitvoering bestaat uit:

Geluidsinstallatie* tot 2000 personen, 2x Subwoofer, 8x Basboxen, 4x Tops >4 weg-systeem<, Versterker-rack,  digitale cross-over, bekabeling.

*Onze drive in shows hebben een krachtig geluidssysteem, zodat men de laagste bas niet hoort maar ook VOELT.

LED verlichte Dj-booth met professionele club mixer, CD Spelers/Midispeler, Microfoon.

 Een Light-jockey booth.

 Lichtshow: 16x Par 64 ledspots, 8x Tri-par profile spots, ±7x Led lichteffecten, 6x Movingheads, Led wash-movingheads, 12x Scanner, Lasers.

 Truss constructie voor de lichtshow. Rookmachine.

Duur optreden: 5 uur (meer uren in overleg en tegen een meerprijs).

Muziek: Top 40, Hollands, Feest, Aprés Ski, Gouwe Ouwe, Trance, House etc. of in overleg.

Locatie: Heel Nederland.

 Prijs voor een TENTFEEST Drive in show is € 1495,00.*

* All-in prijs, zonder extra onvoorziene kosten achteraf!

 Stroomvoorziening:

Voor een TENTFEEST Drive in show hebben wij minimaal Krachtstroom van 32A/5p onbelast nodig voor onze lichtshow, en voor geluid 2x vrije en onbelaste stopcontact 16A/240 volt.

 

Wilt u meer weten over onze TENTFEEST DRIVE IN SHOW, neem dan contact met ons op dat kan op de volgende manieren via telefoonnummer 0620 267 763 of vul 1 van onder staande formulieren in!