Over ons

Welkom bij PT showservice

Hallo, leuk dat je ons hebt gevonden op het world wide web. Neem eens een kijkje op de site en lees meer over de diverse mogelijkheden die wij je te bieden hebben.

PT Showservice verzorgt het geluid & licht voor de meest uiteenlopende feesten van klein en middelgroot formaat. Onze nadruk ligt op evenementen tot 2000 bezoekers.

Middels de MAGIC SOUND drive-in-show (keuze uit 4 uitvoeringen) zijn we inmiddels meer dan 35 jaar actief, te boeken o.a. met diverse themafeesten zoals de Back in time with the 80’s of 90’s party.

Zowel de discotheek als de lichtshow hebben een aantal keren een verandering ondergaan van parglas gekleurde spots in 1976 tot plm. 1990, toen kwamen er par56 spots voor in de plaats die per 4 bevestigd aan een aluminium buis en die kon men aan truss kon hangen of zoals in Neptunus aan de zolder, ook kwamen er meer lichteffecten, scanners, movingheads, stroboscopen bij, dit viel onder de categorie conventioneel licht. En vanaf 2008 stapten wij over naar Led verlichting allereerst kwamen er par 64 led spots, ook een aantal par56 led spots alle kleuren in 1 spot en minder stroom verbruik, lasers kwamen er ook bij, pas vanaf 2014 kwamen er meer led verlichting bij zoals mega (tri) par profile, led lichteffecten (Colorburst 8, Mega Panel, Revo-4, Fun Factor etc.), zo hebben wij nu bij kleine party’s 100% led licht, bij grote feesten 85% led licht maar dat zal binnenkort ook 100% zijn. Ook onze geluid is in die jaren geregeld aangepast, nu hebben wij geluid tot 2000 personen.

Daarom kunnen wij gerust zeggen: Onze ervaring is uw garantie voor een geslaagd feest.

Personeelsfeest

U heeft samen met uw collega’s iets te vieren:

Uw bedrijf of afdeling heeft een belangrijke zakelijke mijlpaal behaald.

U wilt vanuit het oogpunt van teambuilding uw personeel eens in een feestelijke setting bij elkaar brengen.

Of staat het jaarlijkse personeelsfeest voor de deur en wilt u verzekerd zijn van een topavond?

Denk dan eens aan een drive in show van MAGIC SOUND. Onze DJ maakt van ieder personeelsfeest geheid een swingende avond. Ongeacht de omvang of samenstelling van uw organisatie. Onze DJ voelt de wensen van de feestgangers perfect aan en stemt zijn muziekkeuze daar op af. Heeft u bepaalde muzikale wensen, wilt u graag een feest met muziek uit een bepaald tijdvak of juist een mooie opbouw in de avond? Alles is mogelijk. Wij gaan graag met  om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

TENTFEEST

PT Showservice en MAGIC SOUND Drive in show* leveren het complete pakket voor een geslaagd evenement. Door ons grote arsenaal aan eigen apparatuur zijn wij zeer flexibel in de opstelling. Intelligent licht, LED Par 64 spots, LED lichteffecten, stroboscopen, lasers, special FX (alleen op aanvraag) en natuurlijk niet te vergeten onze grandioze geluidsset geschikt tot 2000 personen. Alles wordt uit de kast gehaald om uw publiek een spetterende avond te bezorgen! Wij verzorgen ook het geluid en licht voor artiesten tijdens een tentfeest.

 

MAGIC SOUND Drive in show is een perfect alternatief, met dezelfde kwaliteit aan geluidsinstallatie en lichtshow (lichtshow is misschien wel groter als hun lichtshow) en onze DJ’s staan met groot enthousiaste op het podium om het aanwezige publiek te vermaken met de muziek die ZIJ willen horen!

 

De MAGIC SOUND Drive in show wordt vaak geboekt voor tentfeesten, de veelzijdigheid en de ervaring met talloze tentfeesten helpt ons dan ook om bij toekomstige tentfeesten een passend advies te geven.
Het programma van de avond is geheel naar uw wensen in te vullen. U kunt beginnen met bijvoorbeeld een (kinder)playback show en daarna een drive in show met DJ en een zanger(es). Maar ook een Hollandse avond met artiesten, Foute show, Beachparty, Apres ski party en andere invullingen zijn populair, of wilt u een avond alleen voor de “Jeugd” dan raden wij U aan om de Pump ‘N’ Jump Beats party te boeken.

Tentfeesten tot 2000 personen, de Dj’s en crew van PT SHOWSERVICE en PT Showservice zijn er klaar voor, niets is hun te gek.