Menu

Light & Rigging

Menu

PT Showservice heeft naast een team voor audio natuurlijk ook de nodige mensen voor licht, truss en rigging techniek. Ook beschikken wij over basis kennis, waardoor ons team zeer breed inzetbaar is voor vrijwel elke evenementen waarbij kennis van vele diverse facetten een must is.

Bands, artiesten en Dj’s zijn bij ons aan het juiste adres wanneer zij opzoek zijn naar een professionele lichtshow voor hun optreden.

Als u een zaal en/of een feesttent binnen loopt is het licht het eerste dat opvalt, of het gaat om uitlichten van podia, indrukwekkende lichtshows of om een feesttent uit te lichten, voor alles kunt u bij ons terecht!

PT Showservice beschikt over een groot assortiment aan professioneel lichtapparatuur. Door gebruik te maken van diverse intelligente lichtsystemen zijn spectaculaire show leverbaar in elk gewenste ruimte, ook kan PT Showservice een geheel geprogrammeerde lichtshow op een podium verzorgen.

Indoor maken wij gebruik van diverse soorten lampen (PAR-lampen, Floodlights, Moving heads, Scanners, Lasers, etc.). De LED-techniek heeft volledig zijn intrede gedaan in de showverlichting. Dit geeft nieuwe mogelijkheden, produceert minder warmte en verbruikt minder energie.

Lichtshows worden vooraf met de computer ontworpen en gesimuleerd in 3D. Dit helpt ons bij het uitdenken van de mooiste opstelling. Ook kunnen we een animatie maken voordat het daadwerkelijk wordt geïnstalleerd

Onze Lightjockey kan daar mee de mooiste lichtshows ontwerpen wat geschikt is voor Bands, Artiesten,Disco’s en Dance party’s. Door een app kan hij ook de lichtshow via een tablet achter in een feesttent of zaal de lichtshow bedienen.

Wij werken met de modernste digitale technieken, bewegende lampen, overlopende kleuren en patronen. Alles wordt digitaal aangestuurd.

In een (aluminium)feesttent wordt truss en/of verlichting opgehangen aan tent-clamps.

SPOTS & LICHTEFFECTEN!

PT Showservice beschikt over:

Par 64 Led spots en Par 56 Leds pots!

Mega TRIPAR Profile Plus!

LED Wash Movingheads!

Led Lichteffecten o.a. Revo 4, Inversion, Megapanel!

Led barren!

Conventionele lichteffecten:

Movingheads, Scanners, Stroboscopen, Cameleons.

Par 56 spots!

Lasers!

Rookmachine!

Fazer rookmachine!

Ons team is in staat om veilig en vakkundig te werken met truss en rigging materiaal volgens de Nederlandse NORM.

Daarnaast werken wij met Prolyte X30V truss.

Wij gebruiken Truss-systemen om de verlichting (en soms ook de tops (mid-hoog) aan op te hangen. Dit kan zowel zwevend (alleen mogelijk in feesttenten) of geplaatst op standaards.

Paar voorbeelden van Trusssysteem:

Truss opstelling 1: Achterzijde 7 meter, zijkanten 4 meter*!

Truss opstelling 2: Achterzijde 10 meter, zijkanten 5 meter*!

Truss opstelling 3: Rechthoek van 7 bij 5 meter of 10 x 7 meter*, 90′ hoeken, T-stukken*!

(* meer truss en andere afmetingen/modellen zijn uiteraard ook mogelijk).

Inclusief standaards, kabels etc.

Prijs voor LICHT en/of RIGGING op aanvraag!

 

Naar pagina GELUID.