Menu

MAGIC SOUND Drive in show

 

De professionele drive in shows van PT Showservice!

 

Een drive in show is een veelzijdige geboekte vorm van entertainment bij vele feestelijke gelegenheden.

Een drive in show met een Dj is hét alternatief voor een band en/of zanger(es). Met name de prijs en het continue draaien van muziek zonder pauzes worden als een groot voordeel gezien.  PT Showservice beschikt in eigen beheer over een uniek drive in show format. Onder de naam MAGIC SOUND Drive in show bieden wij complete drive in shows op maat, in verschillende uitvoeringen of thema’s en diverse muziek genres. Wij verzorgen onder andere: Dance Party’s, Schoolfeesten, Dorpsfeesten, Tentfeesten, Evenementen, Bedrijfsfeesten.

 

Een  Drive in show van MAGIC SOUND boeken? Goed plan. De MAGIC SOUND Drive in show is een totaalconcept, wat wil zeggen dat zij een avondvullend programma verzorgen in o.a. discotheken, cafés, feesttenten.
De show bestaat uit een DJ, LED verlichte Dj-booth, een moderne licht- en geluidsinstallatie!

 

Door te kiezen voor de MAGIC SOUND Drive in show kies je voor kwaliteit!

Kiezen voor de MAGIC SOUND Drive in show is kiezen voor kwaliteit met professionele apparatuur voor een knal-feest! Als je door MAGIC SOUND Drive in show de muziek laat verzorgen op uw feest beleven alle bezoekers de AVOND van hun leven!

Naast alle uren die wij met onze drive in show op pad zijn, besteden wij en onze Dj’s vele uren aan het up-to-date houden van de muziekcollectie. Ook onze apparatuur wordt van tijd tot tijd na gekeken, want zonder goede apparatuur geen goede Drive in show. Regelmatig wordt onze apparatuur vervangen door de nieuwste apparatuur om een zo goed mogelijk feest te kunnen verzorgen. Ook is onze lichtshow helemaal bij de tijd. Wij houden altijd goed bij wat er nieuw is bij gekomen  zoals Led lichteffecten. De trend van de laatste paar jaren is Led verlichting. Naast een stroombesparing zorgt dit ook voor prachtige kleuren en flitsende disco-effecten. Wij nemen met onze Drive in show Led verlichting mee zoals par 56 of 64 Led spots en Led lichteffecten o.a. Revo4 om zo een prachtige lichtshow neer te zetten , maar ook nog conventionele verlichting als Movingheads, Scanners, Lasers.

 

Wilt U ook een avond vol plezier?

Met de MAGIC SOUND Drive in show haalt u in één keer een complete discoshow vol met muziek en lichtshow binnen! Onze drive in shows zijn er in 4 uitvoeringen namelijk: BASIC, MEDIUM, LARGE en EXTRA LARGE . Op deze wijze kunnen wij perfect op U uw wensen inspelen en boekt U altijd de drive in show die bij U feest past. Uiteraard kunnen wij de disco show helemaal op Uw wensen op maat maken want MAGIC SOUND Drive in show kan ook op Uw feest draaien!

 

 

Onze andere DRIVE IN SHOW uitvoeringen!